Vlakglasfolie

Folie aanbrengen op de ramen van je woning of bedrijfsruimte is een goede keuze. Het aanbrengen van folie kan vanwege de zon of warmte zijn, voor decoratie of om inkijk te weren. Voor alle drie de toepassingen zijn er verschillende mogelijkheden bij Pro Window Tinting uit Tilburg. Wij werken met professionals voor het aanbrengen van de folie. Daarnaast gebruiken we uitsluitend topmaterialen, zodat jouw ramen er netjes en luxe uitzien.

Zonwerende folie

Wanneer de zon flink schijnt, warmt je woning of bedrijfsruimte snel op. Zelfs de meest geavanceerde ruiten (HR +++ ) houden de warmte niet buiten. Zonwerende raamfolie is de oplossing om de warmte toch buiten te houden. Daarbij kun je kiezen uit folie aan de binnen- of buitenzijde. Folie aan de buitenzijde wordt doorgaans gebruikt als isolerend materiaal en is bestand tegen weersomstandigheden. Voor bedrijfspanden is dit vaak een goede keuze. Bij woningen wordt er vaker gekozen voor zonwerende folie aan de binnenzijde. Onze experts bekijken altijd per situatie wat voor jouw vraag de beste oplossing is.

Decoratiefolie

Wil jij iets veranderen aan je interieur, maar heb je geen zin om flink aan de slag te gaan met meubels verplaatsen of het aanschaffen van een nieuwe bank of tafel? Met decoratiefolie van Pro Window Tinting uit Tilburg geef je jouw woning of bedrijfsruimte een compleet andere look. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten folie, zodat je jouw ruimte echt uniek kunt maken. Decoratiefolie is niet alleen mooi, het zorgt er ook voor dat de privacy in jouw woning of bedrijfsruimte toeneemt. Immers, naar binnen kijken wordt lastiger. Daarnaast zorgt folie er voor dat het felle zonlicht minder naar binnenkomt. Wil je echt de warmte buitenhouden, kies dan voor zonwerende folie.

Minder inkijk met folie

In Nederland is het gebruikelijk om de gordijnen lekker open te laten, met als gevolg dat iedereen zo naar binnen kan kijken. Dat klinkt natuurlijk fijn, maar het betekent ook dat kwaadwillende mensen kunnen zien wat er staat. Verhelp dit probleem met inkijkwerende folie van Pro Window Tinting. Wij brengen op professionele wijze hoogwaardige folie aan op de ruiten, zodat het niet meer mogelijk is om zomaar naar binnen te kijken. Zonder dat je van binnenuit een opgesloten gevoel ervaart. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.