Autoramen blinderen!

Autoramen blinderen kan om verschillende redenen. Wil je een stoere uitstraling voor je auto, dan is folie aanbrengen een uitstekende keuze. Maar ook wanneer je de zon of warmte buiten wilt houden, is blinderen goed geschikt. Afhankelijk van het doel van het blinderen van de autoramen, kiezen wij een geschikt type folie. Daarbij zijn er grofweg vier keuzes: zonwerende / warmtewerend folie, inkijkwerende verduisteringsfolie, folie voor een stoere uitstraling of inbraakwerend folie dat vandalisme moeilijker maakt. De experts van Pro Window Tinting denken met je mee en kiezen altijd voor de juiste variant.

Redenen om de ruiten van je auto te blinderen/tinten.

✓ Warmtestraling wordt tot 70% gereduceerd
✓ Zonnestraling wordt gefilterd waardoor u minder last heeft van de zon
✓ Uw interieur zal voor 99% beschermd zijn tegen verkleuren door UV straling
✓ Inbraak vertragend
✓ Privacy wordt gewaarborgd door inkijk wering
✓ Bij een ongeval zijn u en u passagiers/kinderen beschermd tegen rond vliegend glas
✓ Zeer luxe uitstraling

Waarom Pro Window Tinting voor het blinderen van autoramen?

Pro Window Tinting werkt met experts die jarenlang ervaring hebben met het blinderen van autoramen. Wij demonteren de ruit voor perfecte montage. Wanneer je de ramen zou laten zitten is het niet mogelijk om de folie op de juiste wijze te monteren. Nadat jouw autoramen zijn geblindeerd, ontvang je een certificaat van montage. Vervolgens geven we ook nog eens levenslange garantie op het materiaal en verkleuren daarvan. Een vierde voordeel van Pro Window Tinting bij het blinderen van autoramen is dat we plakken vanuit één geheel. Dit geeft een mooier resultaat op de auto.

Autoramen Blinderen

Autoramen blinderen: de voordelen

Het blinderen van autoramen is allang niet meer alleen voorbestemd voor jonge gasten die hun auto stoerder willen laten lijken. Autoramen blinderen heeft namelijk veel meer voordelen. Bijvoorbeeld dat je verblinding voorkomt door de zon. Ook blijft je auto lekker koel wanneer er folie op de ruiten is aangebracht. Je ruiten beslaan minder snel, het interieur verkleurt vrijwel niet en je bespaart ook nog eens op brandstofkosten. Dit laatste is mogelijk doordat zonwerende raamfolie de temperatuur in je auto constant houdt. Ook zorgt de folie ervoor dat de auto sneller opwarmt of afkoelt. Waardoor je dus brandstof bespaart die normaal gesproken naar de airco of verwarming zou gaan.

Autoramen blinderen in Tilburg

Pro Window Tinting is de specialist voor het blinderen van autoramen in Tilburg en omgeving. Wij werken uitsluitend met professionals en hebben vele jaren ervaring met het vakkundig aanbrengen van diverse soorten folie. Voordat we aan de slag gaan, vragen we je eerst wat het doel is van de folie. Hierdoor zijn we beter in staat om de juiste variant te kiezen. Bel vrijblijvend voor een afspraak of meer informatie.